Voimatel osti Datasilta Oy:n

14.2.2022

Voimatel on ostanut Datasilta Oy:n. Yrityskaupan myötä Voimatel vahvistaa osaamistaan tietoliikenne- ja energiapalveluiden tuottajana ja lisää paikallista läsnäoloa pääkaupunkiseudulla. Yrityskauppa mahdollistaa Voimatelin palvelutarjonnan laajentumisen.

Datasillan palvelut kattavat tietoliikennepalvelut, aurinkosähkön ja sähköautojen latauksen ratkaisut sekä antennityöt ja turvapalvelut. Datasilta palvelee yrityksiä Uudellamaalla ja Lounais-Suomessa. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Vantaalla ja sen palveluksessa työskentelee noin 60 henkilöä.

- Voimatelin runko- ja liityntäverkkopalvelut ovat yksi yhtiömme strategisista kasvualueista. Yrityskauppa vahvistaa merkittävästi Voimatelin kuluttaja- ja yritysasennusliiketoiminnan osaamista. Sähköautojen latauspalvelut sekä uusiutuvien energiajärjestelmien palvelut ovat myös merkittävä kasvualue, kertoo Voimatelin toimitusjohtaja Timo Rask.

Voimatelin asiakaskohderyhmänä ovat tietoliikenneoperaattorit, laitetoimittajat ja erillisverkkoyhtiöt (esim. sähköverkkoyhtiöt). Uutena potentiaalisena asiakkuutena ovat energiajärjestelmäratkaisujen käyttäjät kuten kiinteistöyhtiöt ja teollisuus.