Volvoihin Googlen uudet tieto- ja viihdejärjestelmät

17.3.2021

Volvo Cars tuo uuden Android-pohjaisen tieto- ja viihdejärjestelmän uuden mallivuoden XC60-, S90-, V90- ja V90 Cross Country -malleihin osana suurempaa malliuudistusta. 

Googlen kanssa kehitetty järjestelmä sisältää käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja erinomaiset yhteystoiminnot.

Volvo on ensimmäinen autonvalmistaja, joka on tehnyt yhteistyötä Googlen kanssa ja integroinut autoihinsa Android-pohjaisen tieto- ja viihdejärjestelmän Googlen sovelluksilla ja palveluilla. Järjestelmä nähtiin ensimmäisenä XC40 Recharge -täyssähköautossa.

Digital Services -paketti sisältää pääsyn Googlen sovelluksiin ja palveluihin, Volvo On Call -sovelluksen, langattoman puhelinlaturin sekä palvelujen käyttöön tarvittavan tietoliikenteen.

Googlen sovellukset ja palvelut parantavat Android-pohjaisen järjestelmän toimivuutta. Asiakas saa käyttöönsä handsfree-toimintoja Google Assistantin avulla, luokkansa parhaat navigointitoiminnot Google Mapsissa sekä laajan valikoiman sovelluksia Google Playn kautta.

Google Assistantin avulla kuljettaja voi suorittaa toimintoja puheellaan ja keskittyä samalla maantien tapahtumiin. Kuljettaja voi esimerkiksi säätää lämpötilaa, asettaa navigoinnin määränpään, toistaa musiikkia ja podcasteja ja lähettää viestejä pitämällä samalla kädet ohjauspyörässä.