Vuoden 2021 AluINNO-kilpailun voitto Kempowerille

8.11.2021

Kempower on Teknologiateollisuuden järjestämän AluINNO-kilpailun tämän vuoden voittaja. Voiton toi yrityksen Kempower S Series pikalatausjärjestelmän innovatiivinen alumiinin käyttö. Teknologiateollisuus ry pyrkii kilpailulla tukemaan innovointia. Kempower S-Series-pikalatausjärjestelmässä on pursotettu alumiinirunko.

AluINNO on Teknologiateollisuus ry:n alumiinituotteet-toimialaryhmän järjestämä kilpailu, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisen teknologiateollisuuden innovaatioita ja kannustaa ympäristöä säästävän alumiinin käyttöön. Kilpailu tuo esiin suomalaisen teknologiateollisuuden kaupallista menestystä sekä asemaa kestävän kehityksen edelläkävijänä.

Kempowerin menestys AluINNO-kilpailussa perustuu S-Series pikalatausjärjestelmän alumiinin käytölle. Useiden ajoneuvojen samanaikaisen lataamisen mahdollistavan ja tehoa dynaamisesti jakavan järjestelmän satelliiteissa on pursotettu alumiinirunko.

- Voitto on hieno tunnustus, sillä pyrimme tekemään tuotteistamme mahdollisimman vastuullisia ja kestäviä. Tähtäämme 99 prosentin kierrätettävyysasteeseen kaikissa tuotteissa. Kempowerin laturit ovat vahvasti kotimaisia, sillä yli 90 prosenttia materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Kestävä kehitys on Kempowerin toiminnan ytimessä, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.