Applen ja Teslan myymälät kehittänyt Verge Motorcyclesin tiimiin

Applen ja Teslan myymälät kehittänyt Verge Motorcyclesin tiimiin

10.10.2023

Muun muassa Applen ja Teslan ensimmäiset myymälät perustanut ja kehittänyt George Blankenship vastaa tulevaisuudessa Verge Motorcyclesin kansainvälisistä showroom-myymälöistä ja ostopolun kehittämisestä.

Sähkömoottoripyörävalmistaja Verge Motorcycles on nimittänyt arvostetun liiketoiminnan ja jälleenmyynnin visionäärin George Blankenshipin uudeksi Chief Revenue Officeriksi. Yli 40-vuotisen uran tehnyt Blankenship on tunnettu maailmankuulujen brändien, kuten ohjelmistoja ja tietokoneita valmistavan Applen sekä sähköautovalmistaja Teslan, ylistettyjen vähittäiskauppastrategioiden kehittämisestä. Blankenship tulee vastaamaan Verge Motorcyclesin asiakasrajapinnan ja ostopolun kehittämisestä sekä globaalista myymälästrategiasta.

- Moottoripyöriä on valmistettu samalla logiikalla viimeiset 150 vuotta. Vergessä minua inspiroi erityisesti rohkeus ravistella vanhoja totuttuja tapoja. Verge on keksinyt pyörän kirjaimellisesti uudestaan niin, että se palvelee paremmin sekä ajajaa että ympäristöä. Näen Vergessä saman potentiaalin kuin aikanaan Applessa ja Teslassa, kun otimme yhtiöiden kanssa ensimmäiset askeleet määrittääksemme toimialan uudestaan, Blankenship kertoo.

Kansainvälistä liiketoimintaansa skaalaava Verge saa nyt käyttöönsä Blankenshipin osaamisen ja laajan ymmärryksen asiakaskokemuksesta.

- George on tunnettu siitä, että mihin tahansa hän lähteekään mukaan, hän tulee mullistaneeksi alalla vallitsevat toimintatavat. Haluamme, että Vergen myymälät tulevat olemaan brändin tunnettuuden ja myynnin kannalta juuri oikeissa paikoissa. Georgen holistinen näkemys, erinomaiset verkostot ja alan kokemus tekevät siitä mahdollista, Vergen teknologiajohtaja Marko Lehtimäki sanoo.

Kivijalkamyymälöillä on tärkeä rooli luksusmoottoripyöriä valmistavalle Vergelle, vaikka tällä hetkellä suurin osa tilauksista tuleekin verkkokaupan kautta. Ensisijaisesti showroomeina ja brändikeskuksina toimivat myymälät tarjoavat koeajojen lisäksi vaikuttavia elämyksiä, jotka herättävät ihmisten mielenkiinnon ja houkuttelevat osaksi Vergen yhteisöä ja elämäntyyliä.

Tavoitteena on avata päitä kääntäviä Verge-myymälöitä ensi kesään mennessä sekä isoihin Euroopan kaupunkeihin että Yhdysvaltoihin.

Ensimmäinen Verge-myymälä näki päivänvalon Monacossa aikaisemmin tänä vuonna ja merkittäviä uusia avauksia on suunnitteilla vuodesta 2024 eteenpäin. 

Verge Motorcycles kehittää ja valmistaa edistyksellistä sähköistä moottoripyörää. Vergen tavoitteena on luoda maailman paras sähkömoottoripyörä ja haastaa perinteiset ajattelutavat patentoidulla moottoriteknologiallaan ja innovatiivisella suunnittelullaan.

Muun muassa Applen ja Teslan ensimmäiset myymälät perustanut ja kehittänyt George Blankenship vastaa tulevaisuudessa Verge Motorcyclesin kansainvälisistä showroom-myymälöistä ja ostopolun kehittämisestä.