Mikko Vaahersalosta Rejlers Finlandin uusi toimitusjohtaja

23.4.2021

Mikko Vaahersalo on nimitetty Rejlers Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi. Rejlers Finland on lähes sadan miljoonan euron liikevaihdolla konsernin toiseksi suurin markkina-alue, jossa työskentelee 1 000 työntekijää 21:ssä eri toimipaikassa. Mikko Vaahersalosta tulee Rejlers-konsernin johtoryhmän jäsen, ja hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. toukokuuta 2021.

Mikko Vaahersalo siirtyy toimitusjohtajaksi Seppo Sorrin tilalle, joka viidentoista Rejlers Finland -toimitusjohtajavuoden jälkeen on aiemman tiedonannon mukaan päättänyt jättää yhtiön. Mikko Vaahersalolla on laaja kokemus lähialoilta, ja hän siirtyy toimeen Empower Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Vaahersalo on 42-vuotias diplomi-insinööri, ja hänellä on kokemusta organisaatioiden ja yritysten menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä eri teknologia-alueilla ja markkinaolosuhteissa.

Viimeisimmässä tehtävässään Empower Oy:n toimitusjohtajana, Vaahersalo vastasi yhtiön jakamisesta ja myynnistä vuonna 2020. Sitä ennen hän johti Empower Oy:ssä kahta suurta konserniyhtiötä, Telecomia ja Smart Industrya, jotka yhdessä olivat kokoluokaltaan yhtä suuria kuin Rejlers Finland. Vaahersalo työskenteli Empower Oy:ssä noin 14 vuotta ja sitä ennen Stora Ensossa seitsemän vuotta.

Uusi toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo ja entinen toimitusjohtaja Seppo Sorri.