Schneider Electricille palkinto vuoden energiatehokkaimmasta ratkaisusta

8.9.2022

Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on voittanut Energy Efficient Solution of the Year -palkinnon Kreikassa järjestetyssä Energy Mastering Awards 2022 -palkintotilaisuudessa.

Energy Mastering Awards jakaa tunnustuksia vastuullisen energiankäytön parhaista käytännöistä ja niiden myötävaikutuksesta energia-alan kestävään tulevaisuuteen. Palkintoperusteena on yrityksen tai organisaation kyky saada asiakkaat kehittämään omia energia- ja ympäristömenetelmiään esimerkiksi energiatehokkuutta parantamalla ja käyttökustannuksia pienentämällä.

Schneider Electricille myönnettiin Energy Efficient Solution of the Year -palkinto yhtiön kehittämistä tuloksellisista ratkaisuista ja kumppanuuksista, joiden avulla energianhallinnan tehokkuus on saatu nostettua huipputasolle ja joilla kaupunki-infrastruktuurien energiatehokkuus on parantunut.

Lisäksi Schneider Electric sai neljä muuta tunnustusta Energy Mastering Awards -gaalassa, tärkeimpänä menestys Energy Efficient & Saving Products -kategoriassa, jossa Schneiderin keskijännitteinen SF6-vapaa SM AirSeT -kytkinlaitteisto vakuutti tuomariston. SM AirSeT alentaa käyttökustannuksia kuluttajapäässä ja on ympäristölle kestävä ratkaisu. Kytkinlaitteiston teknologia pohjautuu puhtaaseen ilmaan ja innovatiiviseen tyhjiötekniikkaan, minkä ansiosta ympäristölle erityisen haitallisia fluorikaasuja ei tarvita kiinteistöjen sähköverkoissa.